Programes

Topcolonies organitza cinc programes d’activitats diferents amb dues modalitats (2 setmanes o una setmana):

Modalitats:

Topcolonies organitza un complert programa d’activitats durant les colònies. Per gaudir de totes les activitats es recomana la modalitat de dues setmanes ja que en una setmana no dona temps participar en totes les activitats.

MODALITAT 1: DURADA 2 SETMANES DEL 1 AL 13 DE JULIOL

MODALITAT 2: 

  • DURADA 1 SETMANA DEL 1 AL 7 DE JULIOL (totes les activitats excepte la sortida a parc aquàtic que es fa durant la segona setmana)
  • DURADA 1 SETMANA DEL 7 AL 13 DE JULIOL (totes les activitats excepte wipeout que es fa durant la primera setmana)

El programa WINDSURF i HÍPICA només està disponible la primera setmana de juliol del 1 al 7 de juliol. Hi ha la possibilitat de combinar els programes i fer la primera setmana el programa de WINDSURF o HÍPICA i la segona el programa ADVENTURE.

Hi ha una serie d’activitats comunes per tots els alumnes que comparteixen al llarg de les colònies (classes d’anglès, programa emprenedors, Showtime, jocs de nit, trekking, olimpíada esportiva, piscina…) així com les accions de menjar tots junts, revisió d’habitacions i higiene personal, jocs a la piscina i excursions.

Colònies en anglès: classes d’anglès, Programa Emprenedors, windsurf, kayaks, catamarà, wipeout, surf, sortida a parc aquàtic, tirolines, parc aventura, Showtime musical (Broadway) diari, vivac, bananna
Videos
Mapa
Catàleg
Rebre informació
Email