Classes d’Anglès

ENGLISH ALL DAY, ENGLISH EVERY DAY

La participació en Topcolonies suposa una immersió lingüística de 24 hores al dia perquè totes les activitats es fan en anglès. A més els alumnes són dividits en grups petits amb un monitor nadiu que estarà durant tota la durada del programa parlant i interactuant per practicar contínuament l’idioma.

L’aprenentatge de l’anglès és la nostra prioritat. Per aquest motiu som la primera empresa que realitza totes les activitats durant les colònies en anglès a més de tenir classes per tots els alumnes. Tots els nostres professors són nadius de països de parla anglesa i amb les titulacions requerides per a l’ensenyament de l’anglès com a llengua estrangera. Tenen a més una gran experiència en l’ensenyament de l’anglès per a nentrepreneur3ens i adolescents i han seguit un exhaustiu i rigorós procés de selecció.

Totes les tardes els participants van a classe i participen en petits grups en la redacció dels poyectes empresarials i la seva ponencia en anglès en públic.

Programa instruït en anglès per fomentar la capacitat de decisió per part dels alumnes i basat en el marc del Management (Gestió) empresarial. La missió acadèmica del programa és la creació d’un escenari que permeti a l’ alumne identificar i desenvolupar les habilitats personals per afrontar amb més garanties els reptes professionals. Es persegueix un dinamisme durant el curs amb la metodologia de les escoles de negoci més prestigioses del món com són Harvard Business School, IESE Business School i ESADE Business School. Presentacions en públic, treballs en equip, Case Study i contínua presa de decisions. Cada grup crearà una empresa i la gestionarà amb eines financeres, de marketing, de recursos humans, de vendes i de direcció general. Els valors obtinguts per part dels participants són el lideratge i la capacitat de gestió de projectes.

english1
A més dels professors el nostre equip el componen monitors i directors titulats amb una llarga experiència en el món del lleure i amb un gran domini de l’anglès. Per a les nostres classes partim d’un projecte amb diferents nivells per a què l’estudiant aprofiti al màxim la seva estada. El material ha estat especialment creat pels nostres campaments per especialistes en didàctica per a l’ensenyament de l’anglès per a joves.

Tots els nostres programes són coordinats pels més prestigiosos professionals en actiu. Els nostres workshops són veritablement innovadors i impartits per experts on els participants aprenen alhora que practiquen l’idioma, ja que tot es fa en anglès, l’idioma únic de Topcolonies.

Colònies en anglès: classes d’anglès, Programa Emprenedors, windsurf, kayaks, catamarà, wipeout, surf, sortida a parc aquàtic, tirolines, parc aventura, Showtime musical (Broadway) diari, vivac, bananna
Videos
Mapa
Catàleg
Rebre informació
Email