Nosaltres

PROGRAMA INTENSIU D’ANGLÈS 24 HORES AL DIA

La participació en Topcolonies suposa una immersió lingüística de 24 hores al dia perquè totes les activitats es fan en anglès. A més els alumnes són dividits en grups petits amb un monitor nadiu que estarà durant tota la durada del programa parlant i interactuant per practicar contínuament l’idioma.

Topcolonies és l’empresa pionera en aplicar al mercat espanyol les millors metodologies relacionades amb l’educació dels joves. El nostre objectiu és donar la millor formació acadèmica i educativa perquè els nois puguin preparar millor els reptes del futur. Això ho fem amb dues línees d’actuació:

Programa Emprenedor: Dirigit als alumnes d’ESO (Ensenyament Secundari Obligatori). Es fomenta la creació i gestió d’empreses, així com el desenvolupament de les habilitats personals per afrontar amb més garantia els reptes professionals. Amb la metodologia de les millors escoles de negoci, es fomenta el lideratge dels alumnes.
monitores2

monitors

Colònies i Campaments d’estiu: Summer camp on els joves participen en colònies d’estiu per gaudir d’una experiència immillorable. Les activitats comprenen activitats aquàtiques (bananna surf, paddel surf, katamarà, kayaks), tirolines, bosc vertical, una Olimpíada esportiva, Quads, Trekking, Escalada, Mountain Bikes, Parc Aquàtic, tallers culturals, participació en el Showtime, on els joves interpreten peces musicals, obres de teatre, parlen en públic i son protagonistes de l’escenari. A més es desenvolupa el programa Emprenedors en un format especial adaptat a les colònies.

grupo

Colònies en anglès: classes d’anglès, Programa Emprenedors, windsurf, kayaks, catamarà, wipeout, surf, sortida a parc aquàtic, tirolines, parc aventura, Showtime musical (Broadway) diari, vivac, bananna
Videos
Mapa
Catàleg
Rebre informació
Email