Escola Emprenedors

Escola Emprenedors

Els fundadors de Topcolonies han creat l’Escola Emprenedors i actualment patrocinem el prestigiós programa Be an Entrepreneur a totes les escoles de Barcelona.

L’Escola Emprenedors és una entitat d’educació formal, social i en el lleure on professionals del món de l’empresa, del lleure i de la docència, ofereixen com a aval tot el seu èxit metodològic i d’experiència a l’Escola de Monitors i Directors. Perquè el que sí que tenim clar és que l’èxit en els processos d’ensenyament i aprenentatge recauen en fer del l’alumne el protagonista.

La nostra Escola va ser creada el 2007, i està promoguda per empresaris i emprenedors de diferents sectors professionals (tecnologia, cultura, comunicacions, salut, turisme i oci, etc.), que en són els patrons.

Els recursos financers de l’escola tenen com a única destinació la promoció de l’emprenedoria i la realització activa de programes, tallers, seminaris i cursos de formació emprenedora a les escoles (primària, ESO, batxillerat, FP i universitats). Per complir aquest objectiu hem desenvolupat diversos programes, entre els quals destaquem: (1) Programa Be an Entrepreneur, (2) Start-Up School, (3) Formació a Docents i (4) Conferències i Seminaris (5) Colònies d’estiu- Topcolònies i (6) Escola de Monitors i Directors en el Lleure.

La nostra experiència: un valor afegit. L’Escola Emprenedors porta funcionant des de l’any 2006, realitzant els cursos d’emprenedoria en un gran nombre d’escoles. Cada any més de 3.000 alumnes assisteixen als nostres cursos, on els formem mitjançant el Programa Emprenedors (per a més informació, consulteu el web www.escolaemprenedors.org).

L’Escola Emprenedors disposa de 30 professors en actiu i més de 150 ponents/conferenciants que imparteixen els cursos programats. En total, cada any s’imparteixen més de 120 programes en 55 escoles diferents.

Principals magnituds de l’Escola Emprenedors:

3.000 alumnes han participat en els nostres programes formatius.

55 escoles actualment desenvolupen els nostres programes.

120 cursos realitzats cada any.

30 professors imparteixen les classes programades.

A més a més, des de l’any 2007, l’Escola Emprenedors disposa de les seves pròpies colònies d’estiu, anomenades Topcolonies.

A Topcolonies han participat més de 5.000 alumnes que han pogut gaudir de les activitats programades.

camp100

Colònies en anglès: classes d’anglès, Programa Emprenedors, windsurf, kayaks, catamarà, wipeout, surf, sortida a parc aquàtic, tirolines, parc aventura, Showtime musical (Broadway) diari, vivac, bananna
Videos
Mapa
Catàleg
Rebre informació
Email