Serveis

Cuina
TOPCOLONIES SUMMER CAMP compta amb un excel·lent equip sota la supervisió del cap de cuina especialitzat en l’alimentació per a nens i nenes, amb una dieta completa, variada i equilibrada, adaptada, quan sigui necessari, a les peculiaritats dels acampats, com ara menús per a celíacs, diabètics, vegetarians ,etc.

Quiosc
Dins de les instal·lacions de TOPCOLONIES SUMMER CAMP comptem amb un petit Quiosc que s’obre un parell de vegades al dia abans de la piscina i abans del Showtime de la nit. El consum dels articles que es serveixen (refrescos, snacks…), està controlat per l’equip de monitors per a assegurar-nos que els acampats en fan un ús correcte i  moderat.

Assegurança

TOPCOLONIES SUMMER CAMP compta amb una assegurança de responsabilitat civil i d’accidents per cada alumne.

Infermeria
A TOPCOLONIES SUMMER CAMP comptem amb una infermeria per a primers auxilis controlada i supervisada pel nostre coordinador general i pel responsable dels serveis mèdics.

Serveis mèdics
Tots els serveis mèdics necessaris es troben a prop del campament: · Ambulatori 24 hores, a Cambrils.

Neteja
La neteja i l’ordre a les instal·lacions, és fonamental pel bon exercici de l’activitat diària. És per això que els nostres acampats han de mantenir les seves coses netes i ordenades. Les habitacions i els serveis es netegen diariament. Les nostres instal·lacions (jardins, instal·lacions, cuina, habitacions….) compten amb un manteniment i neteja continuats dissenyats per un equip de professionals, de manera que tota la nostra infraestructura es mantingui en les millors condicions al llarg de la durada de les colònies.

Colònies en anglès: classes d’anglès, Programa Emprenedors, windsurf, kayaks, catamarà, wipeout, surf, sortida a parc aquàtic, tirolines, parc aventura, Showtime musical (Broadway) diari, vivac, bananna
Videos
Mapa
Catàleg
Rebre informació
Email