Programes

Topcolonies organitza quatre programes d’activitats diferents amb dues modalitats (2 setmanes o una setmana):

Modalitats:

Topcolonies organitza un complert programa d’activitats durant les colònies. Per gaudir de totes les activitats es recomana la modalitat de dues setmanes ja que en una setmana no dona temps participar en totes les activitats.

MODALITAT 1: DURADA 2 SETMANES DEL 30 de JUNY AL 12 DE JULIOL

MODALITAT 2: 

  • DURADA 1 SETMANA DEL 30 de JUNY AL 6 DE JULIOL (totes les activitats excepte la sortida a parc aquàtic que es fa durant la segona setmana i la vivac night)
  • DURADA 1 SETMANA DEL 6 AL 12 DE JULIOL (totes les activitats excepte wipeout que es fa durant la primera setmana, inclou la sortida al parc aquàtic))

El programa WINDSURF està disponible la primera setmana del 30 de juny al 6 de juliol o del 6 al 12 de juliol. Hi ha la possibilitat de combinar els programes i fer una setmana el programa de WINDSURF i un altre setmana el programa ADVENTURE. L’ordre de programes l’estableix l’Organització.

La sortida al Parc Aquàtic Aquopolis està programada pel dilluns 8 de juliol i assistiran tots els participants de tots els programes.

Hi ha una serie d’activitats comunes per tots els alumnes que comparteixen al llarg de les colònies (classes d’anglès, programa emprenedors, Showtime, jocs de nit, trekking, olimpíada esportiva, piscina…) així com les accions de menjar tots junts, revisió d’habitacions i higiene personal, jocs a la piscina i excursions.

Colònies en anglès: classes d’anglès, Programa Emprenedors, windsurf, kayaks, catamarà, wipeout, surf, sortida a parc aquàtic, tirolines, parc aventura, Showtime musical (Broadway) diari, vivac, bananna
Videos
Mapa
Catàleg
Rebre informació
Email