Idioma de Topcolonies

L´objectiu que persegueix Topcolonies és que els participants parlin i utilitzin la llengua anglesa durant les seves vacances. El nostre programa educatiu fomenta l´aprenentatge de l’anglès a tots el nivells, a traves de classes, activitats esportives, socials i tallers interactius en tots els àmbits del dia a dia.

Som les úniques colònies d’estiu on fem totes les activitats en anglès, no està permés cap altre llengua a les nostres instal·lacions.

entrepreneur2Per aquest motiu som la primera empresa que realitza totes les activitats durant les colònies en anglès a més de tenir classes per tots els alumnes. Tots els nostres professors són nadius de països de parla anglesa i amb les titulacions requerides per a l’ensenyament de l’anglès com a llengua estrangera. Tenen a més una gran experiència en l’ensenyament de l’anglès per a nens i adolescents i han seguit un exhaustiu i rigorós procés de selecció.

Topcolonies pretén que els participants s´enduguin un gran record de la seva estada a les colònies i, a més, practiquin, ampliïn i descobreixin la cultura anglesa i la seva llengua.

Colònies en anglès: classes d’anglès, Programa Emprenedors, windsurf, kayaks, catamarà, wipeout, surf, sortida a parc aquàtic, tirolines, parc aventura, Showtime musical (Broadway) diari, vivac, bananna
Videos
Mapa
Catàleg
Rebre informació
Email