Metodologia

La nostra metodologia es basa en l’experiència de tot el grup que forma part de l’equip. Amb l’únic objectiu que el jove sigui el veritable protagonista, hem disenyat tres programes:

  1. Colònies d’aventura: bananna surf, paddel surf, parc de tirolines, parc acuàtic, esports, etc etc
  2. Colònies de Windsurf: per apendre i perfeccionar les tècniques de windsurf. Els participants gaudiran cada dia de classes teòriques i pràctiques per apendre a windsurf i ser capaç de navegar de forma individual i sense ajuda a final del curs.
  3. Colònies d’hípica: indicades per a debutants com per a joves que ja saben muntar i volen millorar el seu nivell
  4. Altres Programes per tots els participants:
    1. Classes d’Emprenedors & Anglès Intensiu .- Creació d’empreses per fomentar el lideratge empresarial, l’autoestima, confiança personal i un reforç de l’anglès parlat.
    2. Espectacular Showtime: Representació diària per part dels joves d’obres musicals, obres de teatre, parlar i actuar en públic, sent ells mateixos els autèntics protagonistes de l’escenari.
    3. Olympic Games: Espectacular competició de futbol, basket i voleyball amb format de eliminatories i finals per incentivar el esforç i la competició. Les instal·lacions es troben a la mateixa casa de colònies per desenvolupar els diferents campionats.

DSCF5416

Totes les activitats es fan només en anglès.tirolina3

DSCF5443

Colònies en anglès: classes d’anglès, Programa Emprenedors, windsurf, kayaks, catamarà, wipeout, surf, sortida a parc aquàtic, tirolines, parc aventura, Showtime musical (Broadway) diari, vivac, bananna
Videos
Mapa
Catàleg
Rebre informació
Email