Tallers Emprenedors

Topcolonies organitza el Programa Emprenedors en anglès on tots els participants van a classe i participen en petits grups en la creació i redacció de projectes empresarials i la seva presentació pública en anglès. Tots els alumnes a partir de 12 anys participen en el programa Emprenedors amb independència del programa escollit.  Es treballa la gramàtica i parlar contínuament amb els professors per agafar confiança i fluïdesa.

Els alumnes fins a 11 anys fan classes d’anglès intensiu per practicar parlant amb els professors.

gifanimator600
Programa instruït en anglès per fomentar la capacitat de decisió per part dels alumnes i basat en el marc del Management (Gestió) empresarial. La missió acadèmica del programa és la creació d’un escenari que permeti a l’ alumne identificar i desenvolupar les habilitats personals per afrontar amb més garanties els reptes professionals. Es persegueix un dinamisme durant el curs amb la metodologia de les escoles de negoci més prestigioses del món com són Harvard Business School, IESE Business School i ESADE Business School. Presentacions en públic, treballs en equip, Case Study i contínua presa de decisions. Cada grup crearà una empresa i la gestionarà amb eines financeres, de marketing, de recursos humans, de vendes i de direcció general. Els valors obtinguts per part dels participants són el lideratge i la capacitat de gestió de projectes.

Exemple: Teaching students to become effective leaders and managers

Be an Entrepreneur es el Programa Emprenedors. El seu objectiu principal es FOMENTAR el caràcter emprenedor dels estudiants mitjançant una exclusiva i innovadora metodologia que enforteix la iniciativa, l’autoestima i la confiança i, alhora, permet aflorar el talent ocult que tots portem a dins com a base per al desenvolupament personal.July 18th camera 3 (29)
July 19th camera 4 (37)

El contingut del programa conté les diferents etapes en la creació de projectes i empreses, potenciant habilitats com el treball en equip (Teamwork), la presa de decisions (Decision Making), les presentacions orals (Public Speaking) i la gestió amb variables reals dels projectes (Project Management). Les exposicions orals i els treballs escrits es presentaran en anglès.July 19th camera 4 (69)

El Programa Emprenedors són classes en anglès encaminades a que els alumnes utilitzin l’idioma anglès de forma activa en grups reduïts amb una metodologia pròpia on els campers participen molt activament amb els professors en la utilització lingüística oral i escrita de l’idioma anglès, amb especial èmfasi en un ensenyament interactiu per a aprofitar al màxim els coneixements de l’alumnat.

Aquest programa s’imparteix a alumnes d’ESO de diferent escoles de la Generalitat de Catalunya.DSCF5335

 

Colònies en anglès: classes d’anglès, Programa Emprenedors, windsurf, kayaks, catamarà, wipeout, surf, sortida a parc aquàtic, tirolines, parc aventura, Showtime musical (Broadway) diari, vivac, bananna
Videos
Mapa
Catàleg
Rebre informació
Email